Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació alternativa de Les Santes en cas de pluja

Escoltar

Programació alternativa de Les Santes en cas de pluja

Les previsions metereològiques anuncien pluges avui, dilluns 28 de juliol. L'Ajuntament informa dels llocs de celebració alternativa dels actes programats en el marc de la Festa Major:


 


ACTES QUE CANVIEN D’UBICACIÓ:


- 11.30 h: Ballada de sardanes amb La Principal de la Bisbal. Del Pati de la Residència Sant Josep passarà al poliesportiu de l’edifici de l’Escola Pia Santa Anna de la plaça Santa Anna


- 18.30 h: Postal de Gegants. Actes protocol·laris i ball al al poliesportiu de l’edifici de l’Escola Pia Santa Anna de la plaça de Santa Anna (entrada per Camí Ral) 


- 19.15 h: Concert de sardanes amb La Principal de la Bisbal. Del Pati de la Residència Sant Josep passarà al Foment Mataroní (c. Nou, 11)


- 21.00 h: Concert de Patum. Del Pati del Cafè Nou a la Sala Clap (c. de Serra i Moret, 6)


- 23.30 h: Anem de canyes discjòqueis santeros. De la plaça de Santa Anna passaran al local de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró (passatge de Mariona Galindo i Lora, 1).


Tots aquests espais tenen aforament limitat.


 


ACTES QUE QUEDARAN SUSPESOS :


- 11.30 h: Anada a la Residència Sant Josep


- 19.00 h: Un circ de llibres de l’Espai Familiar del Nou Parc Central


- 21.00 h: Ball de dracs des de l’Ajuntament


- 21.00 h: Espectacle Carbon Club de l’Espai Familiar del Nou Parc Central


- 23.00 h: Ball de Requisits de Festa Major del Parc Central


- 02.00 h: No n’hi ha prou! davant l’Ajuntament.


 


En els casos de la programació de l’Espai Familiar (Un circ de llibres i Carbon Club) els espectacles s’intentaran recuperar dins el cicle Sortim en Família de teatre, música i dansa per a públic familiar. L'Ajuntament anirà actualitzant la informació a mesura que sigui possible concretar més detalls de la celebració o reubicació d’actes de la Festa Major. Seguiu-ho minut a minut a través del twitter @lessantesmataro