Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA adjudica el servei de control de la zona blava

Escoltar

PUMSA adjudica el servei de control de la zona blava

L’empresa EYSA, actual concessionària, se’n farà càrrec per un període de 2 anys prorrogables a 2 més

El Consell d’Administració de l’empresa municipal PUMSA va aprovar dimarts 21 adjudicar a l’empresa Estacionamientos y Servicios, SAU (EYSA) el servei de regulació i control de l’estacionament regulat en superfície (zona blava) a Mataró.

 

A la convocatòria es van presentar un total de 3 empreses, sent l’empresa EYSA la més avantatjosa entre d’altres motius, per incloure millores com la renovació de les màquines expenedores, la renovació de la senyalització vertical i horitzontal, la novetat d’incorporar el servei de pagament mitjançant el telèfon mòbil i la creació de 5 punts de càrrega elèctrica als parquímetres.

 

El cost del contracte, ofertat per l’adjudicatària pels 2 anys inicials és de 858.138,90 € (IVA exclòs), millorant per tant, el preu de licitació, que era d’1.079.420€ (IVA exclòs). 

 

La durada del contracte serà de 2 anys amb la possibilitat de prorrogar-lo 2 més, i està previst que entri en vigor abans de final d’any.

 

Actualment, a Mataró hi ha prop d’un miler de places d’estacionament en zona blava. La concessionària haurà de dur a terme el control, vigilància i gestió de cobrament de la zona regulada, així com el manteniment de la maquinària i la senyalització d’aquest servei.