Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pumsa inicia les obres de la nova zona de desencotxament d’autobusos a l’avinguda del Maresme

Escoltar

Pumsa inicia les obres de la nova zona de desencotxament d’autobusos a l’avinguda del Maresme

 

Aquesta setmana l’empresa Promocions Urbanístiques de Mataró, SA ha iniciat les obres d’ampliació de la vorera de l’avinguda del Maresme, entre els carrers de Lepant i de Sant Agustí, i la formació d’un reclau perquè els autobusos que circulen en sentit Barcelona l’utilitzin com a zona de desencotxament de viatgers i parada de regulació.

 

Els treballs tenen com a objectiu descongestionar la parada d’autobusos situada a la plaça de Miquel Biada, davant de l’estació de Renfe.

 

Les obres afecten a terrenys del sector de la Cooperativa Agrària –pendent de desenvolupament urbanístic–, on es retirarà la tanca existent, s’ampliarà la vorera amb els mateixos criteris de la resta de l’avinguda del Maresme i es crearà la nova zona de parada d’autobusos.

 

El projecte també preveu crear, de forma provisional, un estacionament limitat de zona blava amb capacitat per a 58 places.

 

Les obres s’ha adjudicat a l’empresa Vialitat i Serveis, SL. Tindran un cost aproximat de 100.000 € (IVA inclòs) i es preveu que finalitzin abans que acabi l’any.

 

En relació a les afectacions al trànsit, des d’avui 6 de novembre i fins dijous 13 romandrà tallat el carrer de Sant Agustí entre el carrer de Federico Carlo Gravina i l’avinguda del Maresme per fer la connexió del clavegueram.

 

També es preveu que al desembre, durant aproximadament una setmana, sigui necessari tallar al trànsit un carril de l’avinguda del Maresme en sentit Barcelona per executar les obres previstes.