Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les inscripcions per formar part de les comparses institucionals de Mataró

Escoltar

S’obren les inscripcions per formar part de les comparses institucionals de Mataró

Es pot fer via telemàtica i a les oficines de Cultura i d’atenció ciutadanaJa s’han obert les inscripcions per formar part de les comparses institucionals de Mataró. Durant el mes d’octubre aquells interessats en pertànyer a una colla es poden apuntar per incloure’s a les llistes d’espera.


 

Les llistes de les comparses que s’obren són les que tenen una llista d’espera que pot ser no suficient per cobrir les possibles baixes que hi poden haver durant l’any i que són: les Diablesses i els seus músics, els Tabalers do Maresme; la Momerota i els seus grallers; el Drac; la Família Robafaves i els seus músics, els Flabiolaires i l’Àliga i els seus músics, els Ministrils.

 

Durant tot el mes els interessats poden fer la inscripció en un document que trobaran telemàticament al web de Cultura i al web de l’Ajuntament, així com presencialment a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9) i a les oficines d’atenció ciutadana.

 

Les inscripcions es regeixen a través del decret 3777/2013 del 6 de juny que esdevé una normativa bàsica que defineix els criteris i paràmetres per incorporar-se a cada comparsa, així com defineix el funcionament de les llistes d’espera. Aquest decret estableix també que hi ha dos períodes a l’any que s’obren les inscripcions: al maig i a l’octubre.