Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el Mercat del Parc a Taula a la plaça de Santa Anna

Escoltar

Torna el Mercat del Parc a Taula a la plaça de Santa Anna

Productors i cellers dels espais naturals protegits hi exposen els seus productes

Demà, dissabte 11 d’octubre, se celebrarà a la plaça de Santa Anna el 44è Mercat del Parc a taula, promogut per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona amb el suport de la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró. 

 

El mercat estarà obert des de les 10 h i fins a les 20.30 h amb una representació de productors i cellers dels espais naturals protegits vinculats a aquest programa.

 

Hi prenen part: El Celler Serralada de Marina, la cervesa artesana Simanya, els Embotits Casanovas Cansaladers i Can Pedret, els Formatges de La Cleda, Mel de les Valls del Montcau, productes d’horta de La Vall i de Horta d’Òrrius i la Pastisseria Rodellas, que ompliran la plaça de productes de qualitat i proximitat.

 

Parc a taula és un programa de desenvolupament econòmic promogut per la Diputació de Barcelona que pretén destacar els valors naturals, culturals i paisatgístics dels parcs naturals, mitjançant la viticultura, els productes naturals de proximitat i l’elaboració que en fa la gastronomia.