Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trens especials entre Mataró i Girona amb motiu del Girona Mapping Festival

Escoltar

Trens especials entre Mataró i Girona amb motiu del Girona Mapping Festival

Aquest servei es suma a l’oferta de connexions a Girona a través de la línia RG1 del servei de rodalia de Girona i de la línia Regional R11

Amb motiu de la celebració del Girona Mapping Festival aquest cap de setmana a la ciutat de Girona, Rodalies de Catalunya ha dissenyat una programació especial a la línia RG1 demà dissabte 2 d’agost.

 

Aquest reforç consta de la circulació especial de dos trens, un per sentit, entre Mataró i Girona:

 

 

Horari especial RG1

 

Mataró 17.10 – Girona 18.20

Girona 23.59 – Mataró 01.01

 

Aquest servei especial, es suma a l’oferta de la línia RG1 (Mataró/Blanes – Figueres-Portbou per Mataró) durant els caps de setmana, amb 6 freqüències els dissabtes i 6 més els diumenges (tres per sentit).

 

El Festival Internacional de Mapping de Girona, que té lloc des del passat dimecres 30 de juliol i fins al diumenge 3 d’agost, consta de dues parts diferenciades. D’una banda, el concurs de mapping on es projectaran els finalistas a les diverses façanes dels espais més emblemàtics de la ciutat; i, de l’altra, una trobada del sector on s’organitzaran diferents activitats adreçades al món tècnic i al món organitzatiu; així com una conferència amb un artista de reconegut prestigi.

 

Bitllet especial FIMGirona

 

Coincidint amb aquest esdeveniment i amb la programació d’aquest serveis especials, es posa a la venda un bitllet especial FIMGirona que a més del viatge en tren fins a Girona, permet obtenir l’entrada gratuïta al Museu del Cinema, Museu d’Història dels Jueus, Museu d’Història de Girona i visitar el Fons d’Art Contemporani de Girona a la Casa Pastors, amb la presentació del bitllet i que tindrà validesa fins el 30 de setembre de 2014.