Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una comissió de seguiment fomentarà la transparència en l’adjudicació de pisos de lloguer amb protecció oficial de PUMSA

Escoltar

Una comissió de seguiment fomentarà la transparència en l’adjudicació de pisos de lloguer amb protecció oficial de PUMSA

El Ple municipal en va aprovar ahir la seva creació

El Ple municipal va aprovar ahir la creació d’una comissió de seguiment per a l’adjudicació dels habitatges de protecció oficial en règim de lloguer de PUMSA.

 

El nou òrgan de participació estarà presidit per l’alcalde, el secretari serà el de l’Ajuntament, i com a vocals en formaran part la presidenta de PUMSA, el president de l’àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, un representant de cada grup municipal, un representant de la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró, un representant de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, el defensor del ciutadà i un representant de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

 

Els objectius d’aquest nou òrgan de participació seran:

 

- Fomentar la transparència en els processos d’adjudicacions d’habitatges de protecció oficial.

 

- Realitzar un seguiment de les accions iniciades per avaluar els procediments en vigor.

 

- Formular propostes i suggeriments en relació a l’adjudicació d’habitatges públics de lloguer.

 

En el moment de la seva constitució, la comissió decidirà la periodicitat de les reunions ordinàries. En qualsevol cas, es reunirà amb caràcter extraordinari sempre que sigui convocada per l’alcalde.

 

L’alcalde, Joan Mora, ja va anunciar el passat 21 de novembre la creació de la comissió arran de detectar-se l’adjudicació per part de l’exgerent de PUMSA, César Fernández, d’un pis de lloguer amb protecció oficial al seu fill.