Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una fotografia de l’avió de Vueling és la guanyadora del concurs de la Festa al Cel 2014

Escoltar

Una fotografia de l’avió de Vueling és la guanyadora del concurs de la Festa al Cel 2014

Tres Roques acull fins al 22 de desembre una exposició amb les millors fotografies del concursEl Centre de Formació Permanent Tres Roques acull fins al 22 de desembre una exposició de fotografies sobre la Festa al Cel amb les instantànies dels 40 finalistes que es van presentar al concurs que es va fer amb motiu de l’esdeveniment. L’Associació de Fotògrafs Professionals de Mataró (AFPM) col·labora amb la iniciativa i va formar part del jurat d’aquest concurs.


 

Una fotografia de l’avió de Vueling que va participar al festival aeri el 28 de setembre realitzada per Arnaldo Asturiano sota el títol “Mai ho veuràs tan a prop” és la guanyadora del certamen, al qual es van presentar 102 concursants. Arnaldo Asturiano ha guanyat 600 € de premi i un curs a Tres Roques.

 

El segon classificat és Carlos Ebrahim amb “Apunta més amunt”, una fotografia sobre l’enlariada de globus aerostàtics que va tenir lloc el 27 de setembre. Ebrahim ha guanyat 250 € i un curs a Tres Roques.

 

El tercer premi és per “Buscant el límit” de Rosa Barceló, amb una instantània que capta un dels moments d’una de les piruetes realitzades per una aeronau. Barceló ha guanyat 150 € i un curs a Tres Roques.