Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

121 estudiants d'enginyeries i audiovisuals es graduen a l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus

Escoltar

121 estudiants d'enginyeries i audiovisuals es graduen a l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus



L’alcalde de Mataró, David Bote, va presidir ahir l’acte de graduació de l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus. A l'acte hi van assistir unes 500 persones entre graduats, acompanyants, professorat del centre i autoritats. La promoció d’enguany de l'Escola Superior Politècnica la formen 121 enginyers telemàtics, mecànics, informàtics i industrials, i graduats en Mitjans Audiovisuals.



El president del TecnoCampus, Miquel Rey, i el director del centre, Marcos Faúndez, van felicitar els nous titulats i van destacar que inicien una etapa plena de reptes i oportunitats. L’alcalde els va desitjar sort en aquesta nova etapa. Per part de la Universitat Politècnica de Catalunya, la delegada del rector al TecnoCampus, Dolors Ayala, va recordar que aquesta és una de les darreres promocions de la UPC al TecnoCampus, ja que l’Escola Superior Politècnica ja no està adscrits a la UPC, sinó a la UPF, i va agrair l’estreta col•laboració amb aquest centre universitari de Mataró des de la seva creació, fa més de 30 anys.



Durant la graduació va tenir lloc un reconeixement a una empresa, Braingaze, i a un centre de secundària, l’Escola Meritxell, per l’estreta relació que mantenen amb l’Escola Superior Politècnica. També es va fer entrega dels diplomes als millors expedients acadèmics. Els premiats van rebre un diploma acreditatiu i, a més, un obsequi de les següents institucions: Col•legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya, Col•legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Col•legi Oficial d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya i Clúster Audiovisual de Catalunya. Els millors graduats han estat: José-Juan Díaz (Enginyeria Tècnica de Telecomunicació), David Bravo (Enginyeria Industrial), Aral Roca (Enginyeria Informàtica) i Sara Tuneu (Grau en Mitjans Audiovisuals).



La padrina de la promoció 2015 de l’Escola Superior Politècnica ha estat Elisabet Roselló, que en el seu discurs va destacar les grans transformacions socials i econòmiques a les quals hauran de fer front els nous graduats. Un dels moments més emotius va ser el reconeixement al professor Joan Altabella, que aquest curs es jubila, i al qual el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, va agrair tots els anys de dedicació a l’escola.