Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Tempus Fugit” reflexiona sobre el pas del temps a través de 24 artistes mataronins a la Nau Gaudí

Escoltar

“Tempus Fugit” reflexiona sobre el pas del temps a través de 24 artistes mataronins a la Nau Gaudí

L’exposició, que acull més d’un centenar de peces, es podrà veure fins al 31 de maig

La Nau Gaudí acollirà demà, a les 19.30 h, la inauguració de “Tempus Fugit”, una producció de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró comissariada pel crític d’art Pere Pascual. L’exposició, amb més de 100 peces, esdevé una reflexió del pas del temps i com aquest modifica les reflexions personals i reestructura el sentit creatiu de l’artista. Un total de 24 artistes de diferents disciplines artístiques, en paral·lelisme a les hores del dia, expressen l’evolució de les seves emocions més íntimes explicitades a través de diferents llenguatges.


 

L’evolució de l’art dels mateixos autors es podrà veure a través d’una peça de cada un dels artistes de fa 25 anys, en contraposició amb obres recents. Els artistes exposats són Albert Alís, Pere Màrtir Brasó, Mariano Cabellos, J. M. Calleja, Raúl Capitani, Josep Maria Codina, Rosa Codina-Esteve, Manuel Cusachs, Marta Duran, Carme Garolera, Diego Guirao, Ricard Jordà, Antoni Lleonart, Ramon Manent, Nefer, Joan Parés “Parés de Mataró”, Jordi Prat Pons, Perecoll, Tomàs Safont-Tria, Joan Serra, Josep Serra, Pep Suari, Yago Vilamanyà i Mònica Vilert. Aquests seran presents a la Nau Gaudí a través de pintures, escultures, fotografies, ceràmica, gravats i altres disciplines artístiques com ara la poesia visual.

 

L’exposició, que es podrà veure fins al 31 de maig, anirà acompanyada d’activitats complementàries: els dies 12 d’abril i 10 de maig es faran visites guiades amb el comissari i també s’han programat dues activitats familiars amb la participació d’alguns dels artistes que exposen a “Tempus Fugit”. L’activitat del 18 d’abril la conduiran Perecoll i Albert Alís, mentre que Josep Maria Codina i Mariano Cabellos seran els protagonistes de la del 17 de maig.