Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

838 estudiants assignats al TecnoCampus en el procés de preinscripció universitària de juny

Escoltar

838 estudiants assignats al TecnoCampus en el procés de preinscripció universitària de juny

La xifra és un 8% superior a la de l'any passat

Els centres universitaris del TecnoCampus tenen com a resultat del procés de preinscripció de juny un total de 838 estudiants assignats per al curs 2015/2016. Aquesta xifra representa un augment del 8% respecte el curs anterior. Cal destacar que ja són set les titulacions que tenen nota de tall per l’alta demanda d’estudiants que sol·liciten estudiar-hi en primera opció: Videojocs i Aplicacions Interactives (5,370), Mitjans Audiovisuals (5,432), Màrqueting i Comunitats Digitals (5,968), la doble titulació de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (7,490), Infermeria (7,500), la doble titulació d’ADE i Màrqueting i Comunitats Digitals (7,530) i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (7,842).  


En la preinscripció de juny, les dades referents als estudiants que trien el TecnoCampus com a primera opció són especialment rellevants, ja que indiquen el nivell de preferència pel centre. Un total de 544 estudiants del total de 838 assignats als estudis del TecnoCampus han triat aquest centre com a primera opció en la preinscripció. Les notes de tall deixen fora provisionalment, a l’espera dels procés de reassignació, 164 estudiants que han triat el TecnoCampus en primera opció però no han entrat als estudis que volien per la nota de tall.


La xifra global de 838 alumnes assignats en alguna de les titulacions o dobles titulacions que s’ofereixen al TecnoCampus es modificarà a l’alça els propers mesos, en el procés de reassignacions i en la convocatòria de places de setembre. D’aquesta manera, es preveu superar la xifra dels 3.000 estudiants el curs vinent (en aquest són 2.559) tant per la matrícula de nou accés com pel desplegament de tots els cursos dels nous estudis graus posats en marxa els darrers anys.