Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

86.293 mataronins podran votar a les eleccions generals del 20-D

Escoltar

86.293 mataronins podran votar a les eleccions generals del 20-D

Diumenge, 20 de desembre, tindran lloc les eleccions generals a les quals 86.293 mataronins, d’aproximadament 125.000, estan convocats a votar.


 

Hi haurà 116 meses distribuïdes en 75 seccions electorals, ubicades a la vegada en 33 edificis diferents o col·legis electorals.

 

A part de la targeta censal que els ciutadans han rebut al seu domicili, al web municipal hi ha una aplicació que, introduint el NIF i el carrer de residència, permet consultar a quin col·legi electoral s’ha de votar. Aquesta consulta també es pot realitzar per Telegram (606 614 307, aquest número és específic per a aquesta consulta) enviant “cens:el teu NIF o censdistricte:districte-secció”, a qualsevol oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament i al telèfon 010.

 

 

Servei d’acompanyament per a persones amb mobilitat reduïda

 

La Creu Roja i l’Ajuntament ofereixen de nou un servei d’acompanyament a les persones amb mobilitat reduïda perquè puguin exercir el seu dret a vot.

 

Els interessats han de trucar al telèfon d’atenció ciutadana 010 per sol·licitar el servei abans de divendres 18 de desembre a les 19 h. El servei es realitzarà en ambulància o transport adaptat.

 

 

Dispositiu d’informació als ciutadans

 

Pel que fa a l’atenció als ciutadans durant la jornada electoral, el dia de les eleccions estaran oberts de forma extraordinària 4 punts d’atenció al públic: les oficines d’atenció ciutadana Centre (La Riera, 48), Pla d’en Boet (carrer de Juan Sebastián Elcano, 6), Rocafonda (carrer de Santiago Rusiñol, 23) i Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 82). Aquests punts atendran consultes sobre el cens i relacionades. L’horari d’atenció serà de 8 a 20 h. Així mateix, els ciutadans també podran obtenir informació trucant al telèfon d’atenció ciutadana 010 (807 117 010 si es truca des d’un mòbil), Telegram (606 614 307, aquest número és específic per a aquesta consulta) i al web municipal.

 

Al vestíbul de l’Ajuntament es podrà veure una mostra amb infografia que recull una retrospectiva dels resultats i la participació en les diferents eleccions celebrades a la ciutat des de 1979 (municipals, autonòmiques i europees), i amb els resultats per barris i participació obtinguts a les eleccions generals del 2011.

 

Finalitzat l’escrutini, els resultats dels comicis estaran disponibles al web municipal.