Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca el curs universitari al TecnoCampus amb prop de 3.000 estudiants matriculats

Escoltar

Arrenca el curs universitari al TecnoCampus amb prop de 3.000 estudiants matriculats

Les classes del curs 2015/2016 arrenquen aquesta setmana amb prop de 3.000 estudiants matriculats (2.889 a dia d’avui, amb la matrícula de setembre encara oberta), en els 11 graus i quatre dobles titulacions de grau que s’imparteixen en els tres centres universitaris del TecnoCampus: l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i l’Escola Superior de Ciències de la Salut, adscrites totes elles a la Universitat Pompeu Fabra. La xifra de matriculats és significativament superior a la del curs anterior, en què entre graus i postgraus el TecnoCampus va tenir 2.559 estudiants matriculats. Entre les novetats del curs 2015-2016 destaca un grau impartit íntegrament en anglès (Business and Innovation Management) i la doble titulació de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Fisioteràpia.

 

Pel que fa a la matrícula de nou accés, entre la matrícula de juny i de setembre (encara oberta) uns 850 nois i noies accediran als primers cursos de grau. En el marc de l’elevada demanda és especialment significatiu el fet que set titulacions de grau hagin tingut nota de tall el juny, cosa que evidencia que el TecnoCampus és cada cop més la primera opció per a molts estudiants que valoren la innovació docent, la singularitat de l’oferta educativa o l’aposta per l’emprenedoria, entre altres factors.

 

Pel que fa a la procedència geogràfica dels estudiants, més d’un 50% són de fora del Maresme, cosa que indica que el TecnoCampus és cada cop més un espai atractiu per a universitaris de tot el país.

 

 

Obres d’ampliació

 

Per fer front a aquest creixement, el TecnoCampus he executat aquest estiu diverses obres amb una inversió d’uns 68.000 euros. Els treballs han permès habilitar sis noves aules i dues sales per a seminaris o reunions en la zona de l’edifici universitari on hi ha Eurecat Mataró (Cetemmsa), que ha fet una cessió d’espai. L’ampliació ha obligat a construir una nova escala d’emergència per complir la normativa d’evacuació de persones.

 

Durant l’estiu també s’ha creat un nou espai denominat Punt d’Informació i Atenció a l’Estudiant, que permetrà una primera atenció individualitzada a les persones que demanen informació. Les obres han contemplat altres accions, com l’adequació de la sala polivalent per impartir-hi el nou doble grau en Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

 

 

Sessió inaugural el 21 d’octubre

 

Per donar el tret de sortida oficial al curs 2015-2016, el TecnoCampus celebrarà el proper 21 d’octubre l’acte inaugural. La sessió tindrà lloc a les 12:15h a l’Auditori, i en el transcurs de l’acte l’economista Miquel Puig pronunciarà la lliçó inaugural. Les inscripcions per assistir a l’acte ja estan obertes a través de la pàgina web d’esdeveniments del TecnoCampus.