Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Detingudes a Mataró 4 persones per cremar i trencar vidres de vehicles al carrer durant una mateixa nit

Escoltar

Detingudes a Mataró 4 persones per cremar i trencar vidres de vehicles al carrer durant una mateixa nit

En una de les intervencions, que va acabar amb tres detinguts, la Policia Local de Mataró va participar conjuntament amb Mossos

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Mataró van detenir la matinada del passat dimarts, 11 de novembre, quatre joves d’edats compreses entre els 21 i 23 anys, de nacionalitats espanyola, magrebina i dominicana, tots veïns de Mataró, com a presumptes autors de diversos delictes de danys.

 

Les detencions es van produir la mateixa nit però com a conseqüència de dues intervencions policials diferents.

 

La primera d’elles va tenir lloc al voltant de la 1 de la matinada quan es va rebre avís per part de testimonis que informaven que a la ronda de la Roca Blanca estava cremant un vehicle. Tot i la ràpida intervenció dels Bombers, el foc es va estendre i va afectar també un segon vehicle. Gràcies a la col·laboració ciutadana i a la intervenció conjunta d’efectius de la Policia Local de Mataró i dels Mossos d’Esquadra es van poder detenir els presumptes autors, tres joves, quan fugien del lloc dels fets en un turisme.

 

Posteriorment, sobre les 6 del matí els agents van estar alertats que a la ronda de  Miguel de Cervantes s’havien trobat 13 vehicles estacionats a la via pública amb els vidres trencats i també els vidres trencats d’una finca. Aquesta vegada també la col·laboració ciutadana va resultar cabdal per localitzar l’autor i detenir-lo a prop del lloc dels fets. Es tracta d’un jove de 23 anys, de nacionalitat dominicana, que en el moment de la detenció encara portava a la mà el pal amb el qual hauria trencat els vidres.

 

Està previst que els detinguts, amb prop de 20 antecedents policials per delictes contra el patrimoni, passin a disposició judicial en les properes hores.