Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal de Futbol de Vista Alegre-Els Molins estrena gespa artificial

Escoltar

El Camp Municipal de Futbol de Vista Alegre-Els Molins estrena gespa artificial

Era l’últim camp de titularitat municipal que tenia el terreny de joc de sauló

L’alcalde, Joan Mora, té previst presidir diumenge, 25 de gener, la inauguració de la nova gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Vista Alegre-Els Molins. Aquest equipament era l’únic camp de futbol públic a Mataró que encara tenia el terreny de joc de sauló.

 

El camp de futbol està situat al carrer d’Almeria, al costat del parc del Nord. Les seves instal·lacions són utilitzades per la Unión Deportiva Molinos.

 

 

Treballs realitzats

 

A part de la instal·lació de gespa artificial d’última generació, s’ha creat un nou sistema de drenatge de les aigües pluvials i de reg; s’han fet les instal·lacions d’abastament d’aigua i de reg; s’han marcat les línies de joc reglamentàries configurant un camp de futbol-11 i, de forma transversal al terreny de joc, dos camps de futbol-7; s’ha instal·lat nou enllumenat al terreny de joc amb més potència que l’anterior; s’han adaptat i millorat les escales d’accés; s’han col·locat baranes a la graderia i s’han fet treballs diversos de serralleria.

 

A més, s’han subministrat i instal·lat noves porteries, banderins de corner i xarxes de protecció.

 

Les obres van començar el passat mes de setembre. Han anat a càrrec de l’empresa VORACYS, SL, a qui l’Ajuntament va adjudicar els treballs per un import de 278.602,5 (21% d’IVA inclòs), i han estat coordinades pel Servei d’Equipaments Municipals. La inversió es finança amb un ajut de la Diputació de Barcelona, mitjançant el Pla Xarxa de Governs Locals.

 

 

L’acte d’inauguració

 

La inauguració oficial començarà a les 10.30 hores amb la presentació dels 13 equips de la Unión Deportiva Molinos. L’acte serà conduït per David Morales, secretari de la junta directiva de la UD Molinos, i comptarà amb els parlaments del president de l’entitat, Luís Pérez; el vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, Joaquim Ferrer, i l’alcalde de Mataró, Joan Mora. També està previst que assisteixin a l’acte la regidora de Via Pública, Obres i Manteniment, Núria Calpe, i el regidor d’Esports, Pere Galbany.

 

Després dels parlaments estan programades diferents activitats d’animació i a les 13.00 hores tindrà lloc el partit de lliga entre la UD Molinos i el Canet Futbol Club. L’equip mataroní, que juga en categoria 4a Catalana, està classificat actualment en primera posició a la lliga.