Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Certamen de les Arts dels Casals de la Gent Gran guardona les creacions artístiques i literàries d’aquest col·lectiu

Escoltar

El Certamen de les Arts dels Casals de la Gent Gran guardona les creacions artístiques i literàries d’aquest col·lectiu

En aquesta edició s’han presentat 118 obres repartides en 14 modalitatsEl regidor de Sanitat, Salut, Consum i Gent Gran Activa, Joan Vinzo, va fer entrega ahir dimarts dels guardons als guanyadors de la setena edició del Certamen de les Arts dels Casals de la Gent Gran. Aquest any s’han presentat 118 obres repartides en 14 modalitats. El certamen és una iniciativa sorgida en la Comissió de Cultura de la gent gran que depèn del Consell Municipal de la Gent Gran. L’acte va tenir lloc al Foment Mataroní a les 19 h.


 

El certamen té per objectiu afavorir la participació activa de la gent gran en la vida de la ciutat, potenciant dinàmiques de participació que permetin a aquest col·lectiu ser i sentir-se de la ciutat com a persones participatives i compromeses. En aquest certamen s’estimula la creativitat del col·lectiu de la gent gran i en guardona les millors creacions artístiques i literàries.

 

En aquesta edició hi han participat usuaris dels següents casals municipals de gent gran: Parc, Rocafonda, Havana, Llàntia, Oriol Batista, Cirera, Pla d’en Boet i Molins; i d’Aules Sènior de Mataró i de l’Associació de Gent Gran Jaume Terradas.

 

S’han presentat 118 obres repartides en les següents modalitats: poesia 11 obres; prosa 3; pintura 24; dibuix 10; fotografia 9; manualitats 13; pintura sobre roba 3; ceràmica 7; puntes de coixí 6; ganxet i mitja 7; patchwork 16; punt de creu 2; labors 2 i modisteria 5. S’han concedit 2 premis per modalitat.

 

Totes les obres participants estan exposades al Foment Mataroní fins al 18 de juliol.