Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle Sortim en família presenta 12 propostes escèniques i musicals per a totes les edats

Escoltar

El cicle Sortim en família presenta 12 propostes escèniques i musicals per a totes les edats

La novetat d’enguany és un taller musical per a nadons

La setena edició del cicle Sortim en família presenta 12 activitats de diferents gèneres artístics per a tota la família. Del 4 d’octubre al 30 de desembre el Teatre Monumental, Can Gassol i la Sala Casal l’Aliança seran els espais que acolliran les propostes sorgides del treball conjunt de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, La Xarxa Mataró, Circulant, circ en moviment i AA CC Maresme Titelles. La novetat d’enguany és un taller musical per a nadons de 0 a 1 anys que organitza la Direcció de Cultura i que vol donar recursos per crear els primers lligams musicals entre els pares i els fills. El taller es farà el 24 d’octubre a Can Gassol i val 6 euros.


La Xarxa Mataró, entitat que fa més de vint anys que organitza una programació estable d’espectacles familiars al Teatre Monumental, programa al Teatre Monumental tres espectacles de teatre. El primer espectacle serà el 18 d’octubre a les 18 h amb “El país de Boiraembor” de Sandra Rossi. El 15 de novembre la Companyia Jordi del Rio representarà l’espectacle que combina humor i tendresa “L’avi Tonet”. La darrera proposta de Xarxa serà el 20 de desembre “Les princeses també es tiren pets” de la companyia El Replà Produccions.


L’associació Circulant, circ en moviment presenta a la Sala Casal Aliança dos espectacles: el 4 d’octubre els clowns de “La Bella tour” que servirà per iniciar el cicle Sortim en família i el 29 de novembre “Instants” del Mag Edgard.


L’AA CC Maresme Titelles oferirà tres espectacles a la Sala Casal Aliança. L’11 d’octubre la companyia Titelles Vergés encetarà la programació amb un clàssic, “Pinotxo”, mentre que el 8 de novembre la Companyia Binixiflat presenta una adaptació d’un altre clàssic “Rita, la rínxols i els tres óssos”. El 13 de desembre es podrà veure el darrer espectacle de titelles, “La flor Romanial” de la companyia Titelles Naip que adapta una rondalla mallorquina.


El cicle es tancarà amb una nova edició del Circ de Nadal, una coproducció entre la Direcció de Cultura i Camaleònica Produccions que es farà del 27 al 30 de desembre al Teatre Monumental. Enguany es podran veure tres espectacles de destacats clowns i humoristes. Encetarà el cicle un clàssic de l’humor, Pepe Viyuela, que el 27 de desembre presentarà la seva nova creació, “Encerrona”. Dels dies 28 i 29 es podrà veure “Sabanni & Circ Pistolet”. Jordi Saban i el Circ Pistolet presenten un espectacle fresc, variat, il•lustratiu i divertit ple d’equilibris acrobàtics d’alt nivell tècnic: cèrcol aeri, diàbolos, verticalisme, quadrant coreà i equilibris acrobàtics de mà a mà, que faran vibrar a grans i petits. El Circ de Nadal es tancarà el dia 30 de desembre amb un dels clowns més internacionals de casa nostra: Leandre. En aquesta ocasió, juntament amb els Barcelona Clarinet Players, presenta un espectacle que combina clown i música.


El preu de les entrades va dels 6 als 7 € segons l’espectacle i es podran comprar a:


- Els espectacles del Teatre Monumental, a les oficines de Cultura de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h; al web entradesculturamataro.cat i a la taquilla del Teatre Monumental des d’una hora abans de l’espectacle.


- Els espectacles del Casal Aliança de Mataró, a les oficines de l’Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22), de dilluns a dijous de les 9 a les 18 h i divendres de les 9 a les 14 h, i a la taquilla del Casal l’Aliança des d’una hora abans de l’espectacle. I pels espectacles organitzats per Circulant, circ en moviment, també es poden comprar on line al web www.quedat.cat i en els comerços col•laboradors com la Granja Armengol- La Iogurteria (carrer Nou, 20), a Buc de llibres (carrer La Muralla del Tigre, 31 local 3), a Things (Camí Ral, 241) i a la botiga El Gronxador d’Artijoc (carrer de Sant Cristòfor, 5). Es poden reservar entrades anticipadament fins a una hora abans de l’espectacle a circalcasal@circulant.cat, pels de circ, i hola@binixiflat.com, pels de titelles.El projecte compta amb el suport del Casal Aliança de Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració de la Granja Armengol-La Iogurteria; Artijoc,jocs i joguines; Marcel al teu gust; Buc de llibres; Consultori Dr. Saltor; Things, regals, Abacus i Sortir amb nens.