Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró renova els seus càrrecs

Escoltar

El Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró renova els seus càrrecsEl Consell General del Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró s’ha reunit avui, 16 d’octubre, a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament i ha nomenat els nous membres del Consell General i de la Comissió Executiva. 
Els estatuts del Consorci estableixen que la presidència recau en l’alcalde i les vicepresidències primera i segona, en el president de la Fundació Privada Carmen i Lluís Bassat i el regidor de Cultura de l’Ajuntament, respectivament. D’acord a això, les persones que ocupen aquests càrrecs són: David Bote, alcalde de Mataró (president); Lluís Bassat, president de la Fundació Privada Carmen i Lluís Bassat (vicepresident primer) i Joaquim Fernàndez, regidor de Cultura (vicepresident segon).

 

El Consorci ha nomenat també dos vocals designats per l’Ajuntament: Esther Merino i Josep M. Codina, i n’ha renovat dos més: Pere Pascual i Pere Gonzàlez i Coll (Perecoll).

 

Tant la designació dels nous membres com la renovació dels que ja hi eren es va aprovar en el Ple del 8 de juliol.

 

En aquesta sessió, també s’han renovat els tres vocals designats per la Fundació Privada Carmen i Lluís Bassat: Carmen Orellana, Yolanda Bassat i Montserrat Beltran.

 

Pel que fa a la constitució de la Comissió Executiva del Consorci, els dos vocals de l’Ajuntament són el regidor Joaquim Fernàndez i Esther Merino i els dos de la Fundació Privada Carmen i Lluís Bassat són Yolanda Bassat i Montserrat Beltran.

 

El Consorci gestiona el Museu d’Art Contemporani de Mataró com a institució dedicada a l’exhibició de la col·lecció d’art Lluís Bassat. L’ens està format per l’Ajuntament i la Fundació Privada Carmen i Lluís Bassat, i es pot ampliar en el futur a altres entitats públiques o privades. Actualment, la col·lecció es mostra a la Nau Gaudí com a espai provisional.