Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat de la Plaça de Cuba celebra la 2a Nit de Tapes

Escoltar

El Mercat de la Plaça de Cuba celebra la 2a Nit de Tapes

Tindrà lloc dissabte 28 de novembre a partir de les 19.30 h

El proper dissabte 28 de novembre, a partir de les 19.30 h, el Mercat de la Plaça de Cuba obrirà les seves portes al públic per acollir la 2a Nit de tapes, una acció de dinamització comercial que l’estiu passat, amb motiu de la primera edició, va ser acollida amb gran èxit de públic. Durant aquesta nit, enlloc d’oferir els seus productes de sempre, els venedors del mercat delectaran el públic amb tapes per a tots els gustos, elaborades, això sí, amb els ingredients que habitualment tenen a la venda a les seves parades.

 

Els venedors del mercat oferiran tapes elaborades a base de peix, carn, verdura, pollastre, bacallà, etc, i fins i tot de licors artesans.

 

Les tapes es podran comprar directament a cada parada i pagar-les allà mateix sense necessitat de comprar abans cap tiquet, estalviant cues i temps. Les tapes tindran un preu d’1, 2 o 3 euros.

 

A diferència de l’edició anterior, no hi haurà barra central, ja que cada parada podrà vendre begudes a més de les seves tapes.

 

L’acte està organitzat per l’Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.