Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mercat de la plaça de Cuba organitza la 1a Nit de Tapes

Escoltar

El mercat de la plaça de Cuba organitza la 1a Nit de Tapes

Una vintena de paradistes oferiran tapes a 1, 2 o 3 €



Dissabte que ve, 18 de juliol, entre les 20 i les 12 de la nit, el Mercat de la Plaça de Cuba obrirà les seves portes al públic excepcionalment per celebrar la primera Nit de Tapes.




Una vintena de venedors d’aquest mercat municipal oferiran als clients tapes elaborades per ells mateixos a base de productes que comercialitzen habitualment: peix, carn, verdura, pollastre, bacallà, etc.


 

Les tapes es podran comprar directament a cada parada i pagar-les allà mateix sense necessitat de comprar abans cap tiquet, estalviant cues i temps. Tindran un preu d’1, 2 o 3 €.

 

El mercat disposarà d’una barra central on s’oferiran cerveses, refrescos, vi blanc, vi negre, cava i aigua. Tanmateix cada parada també oferirà vi blanc i vi negre.

 

Aquesta iniciativa està pensada com una acció de dinamització comercial i se celebra aquest cap de setmana aprofitant que l’ambient estiuenc i la proximitat de la Festa Major, Les Santes, pot animar més gent a sortir a sopar.

 

La primera Nit de Tapes la impulsa l’Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

El regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey, i el president de l´Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba, Xavier Solà, han presentat aquest migdia als mitjans de comunicació la iniciativa desitjant que sigui un èxit.