Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou Centre Social Siete Partidas obre les portes

Escoltar

El nou Centre Social Siete Partidas obre les portes

Prop de 200 persones assisteixen a la inauguració de l’equipament, que acull la seu de l’Associació de Veïns El Palau

L’alcalde, Joan Mora, ha inaugurat aquest migdia el Centre Social Siete Partidas. El nou equipament municipal està ubicat al número 2 del carrer de Las Siete Partidas i allotja l’Associació de Veïns El Palau.

 

Prop de 200 persones han assistit a l’acte, que ha començat a les 11.30 h amb una cercavila amb el grup de percussió Boettukada i la geganta Palaueta des de l’antiga seu de l’entitat, un local de lloguer al mateix carrer que ara es deixa d’utilitzar.

 

Ja davant del nou Centre Social Siete Partidas els Capgrossos de Mataró han fet dos pilars que han donat pas a la inauguració oficial de l’equipament. El regidor de Participació, Joaquim Fernàndez, el patró de la Fundació Iluro Albert Roy, la presidenta de l’Associació de Veïns El Palau, Aurora Gironès i, tancant els discursos, l’alcalde, Joan Mora, han protagonitzat els parlaments. El regidor Joaquim Fernàndez ha recordat que l’associació de veïns “dobla espais” a la nova seu, mentre que l’alcalde ha dit sentir-se satisfet d’haver “contribuït a recuperar” el local per a l’ús ciutadà. Una exhibició dels diferents tallers de ball que l’entitat veïnal ofereix a l’equipament han posat el colofó als actes d’inauguració.

 

El nou Centre Social Siete Partidas és fruit d’un conveni entre l’Ajuntament i la Fundació Iluro, que ha cedit l’ús d’aquest espai perquè sigui utilitzat com a equipament de ciutat. En els darrers mesos l’Ajuntament hi ha realitzat treballs d’adequació per crear una nova entrada accessible a peu pla, instal·lar un sistema d’alarma i fer una posta a punt de totes les instal·lacions, obres que han tingut un cost de 24.326,03 euros (IVA inclòs).

 

El nou equipament té una sala polivalent i dos espais més per a activitats, un d’ells habilitat com a sala d’informàtica i reunions i l’altre com a sala polivalent. A més, disposa d’un espai que es pot utilitzar com a magatzem, un despatx i un petit magatzem contigu. L’equipament també té un petit pati de 6,58 m² i lavabos adaptats.

 

 

Portes obertes

 

L’Associació de Veïns El Palau ha previst diferents activitats del 16 al 21 de març per donar a conèixer la nova seu.

 

Així, demà dilluns 16, de 16 a 21 h, tindrà lloc una sessió de portes obertes als tallers d’informàtica i ioga. Dimarts 17, de 17 a 18.30 h, es farà el Joc del Civisme a càrrec de Creu Roja Mataró. Dimecres 18, de 16 a 21 h, hi haurà sessió de portes obertes als tallers de ioga, guitarra i sevillanes per a adults. Dijous 19 de març a les 18 h, s’ha previst la sessió de Contacontes “Un contenidor ple de contes” amb Josep Roca, a càrrec de la Biblioteca Antoni Comas. Divendres 20 a les 18 h, es farà un taller de castells, en aquest cas a la seu de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró (passatge de Mariona Galindo Lora, 1). I dissabte 21 a les 18 h s’han programat portes obertes a l’activitat de balls llatins.