Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou contracte per al manteniment de l’enllumenat públic de Mataró entra en vigor

Escoltar

El nou contracte per al manteniment de l’enllumenat públic de Mataró entra en vigor

La contractació, per 4 anys, s’ha fet per un import anual de 681.000 € any

El nou contracte per a la conservació i manteniment de l’enllumenat públic de Mataró és vigent des de diumenge 1 de març. L’Ajuntament ha adjudicat el servei a l’empresa Electricitat Boquet, SL per un import anual de 681.465,35 € (IVA inclòs). El contracte s’ha signat per 4 anys (2015-2019) i amb possibilitat de pròrroga de 2 més.

 

Al concurs per a l’adjudicació del servei es van presentar 8 empreses interessades. L’empresa guanyadora ha ofert una baixa del 22% respecte al pressupost màxim de licitació pels 4 anys de vigència, que era de 3.494.694,22 € (IVA inclòs).

 

El contracte anterior, pel període 2011-2015 es va adjudicar a la mateixa empresa per 657.068 € anuals.

 

El nou contracte comprèn principalment les següents tasques a efectuar per l’empresa que executa el servei:

 

- Control del funcionament i manteniment correctiu: detectar punts de llum que es fonen; actuacions davant accidents de trànsit que afecten fanals, vandalisme i avaries; reparacions puntuals, revisions diàries, mensuals i anuals de funcionament.

 

- Manteniment normatiu: inspeccions periòdiques marcades per normativa.

 

- Manteniment preventiu: substitució dels elements de l’enllumenat que han esgotat la seva vida útil abans que es produeixi l’avaria (canvi de làmpades, condensadors, etc).

 

- Telegestió i control energètic: validació del funcionament correcte de la telegestió; seguiment dels consums mensuals dels comptadors elèctrics, validant que els consums siguin els correctes.

 

Altres treballs: petites renovacions o reparacions d’elements.