Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El parc Forestal estrena circuits d’aventura als arbres

Escoltar

El parc Forestal estrena circuits d’aventura als arbres

L’empresa Bosc Vertical, SL ha posat en marxa la instal·lació amb una concessió de l’Ajuntament

El parc Forestal de Mataró ha estrenat un parc d’aventura als arbres gestionat per Bosc Vertical, SL, empresa a qui l’Ajuntament va adjudicar el passat maig una concessió demanial pel muntatge i explotació de la instal·lació de lleure.

 

El Bosc Vertical de Mataró es va posar en marxa el passat cap de setmana. Una jornada de portes obertes va permetre ahir diumenge donar a conèixer les instal·lacions a tothom que s’hi va acostar.

 

El nou equipament de lleure ocupa una superfície de més de 30.000 m² que corresponen a dues finques municipals situades a l’àrea d’equipaments esportius i a l’àrea d’equipaments i serveis del parc Forestal. En concret, està ubicat a la zona de l’esplanada del parc, incloent l’edifici on hi ha el servei de bar i lavabos.

 

 

Circuits per a diferents públics i edats

 

El parc d’aventura té 4 circuits, amb un grau de dificultat adaptat a diferents edats i públics. Té instal·lacions suspeses als arbres, com tirolines, ports de mico, lianes, xarxes, trapezis, etc. Compta amb un sistema de seguretat intel·ligent individual que permet als usuaris superar les diferents activitats del circuit sense haver de deslligar els mosquetons per canviar d’instal·lació, minimitzant el risc. Les activitats estan supervisades per monitors.

 

Per fer la instal·lació s’ha utilitzat un sistema de muntatge sostenible que s’ajusta als arbres sense impactar en el seu creixement. A banda del parc d’aventura als arbres, s’ofereixen altres activitats lúdiques, com rutes amb Segway i amb bicicletes, tallers de manualitats i jocs per a nens, circuits d’orientació, activitats per a empreses i grups escolars, etc.

 

També es presta el servei de bar-restaurant de dimarts a diumenge, amb menús diaris. Els lavabos públics, on s’han fet obres per adaptar-los a persones amb mobilitat reduïda, estaran oberts tot l’any.