Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus ha ajudat a crear 430 empreses en els darrers cinc anys

Escoltar

El TecnoCampus ha ajudat a crear 430 empreses en els darrers cinc anys

Miquel Rey presenta el pla d’accions d’emprenedoria per al 2015El TecnoCampus, gràcies al servei de suport als emprenedors i les empreses, ha ajudat a crear 430 empreses des del 2010. És el resultat de l’assessorament que han rebut 2.815 persones en el marc dels diversos itineraris de suport als emprenedors. En els darrers cinc anys, a més, des de l’obertura de la nova seu del TecnoCampus al Rengle, la incubadora ha tingut un total de 54 empreses de nova creació allotjades, de les quals 11 continuen al parc. Entre aquestes darreres, n’hi ha de molt conegudes com Verkami, plataforma líder en el crowdfunding cultural, o Minoryx Therapeutics, que acaba de rebre una injecció d’1,6 milions d’euros per començar a assajar el seu primer medicament contra una de les malalties minoritàries sobre les quals investiga.


Aquestes dades de balanç les ha anunciat aquest matí el president del TecnoCampus, Miquel Rey, en una compareixença en què ha anunciat el calendari d’accions relacionades amb l’emprenedoria per a aquest any. El servei consta de diferents itineraris d’acompanyament que inclouen:


·        Sessió d’Emprendre amb Èxit

·        Càpsules formatives

·        Assessorament personalitzat

·        Tutorització del projecte mitjançant metodologies diverses

·        Accés a finançament

·        Acompanyament en la posada en marxa

 

Aquest any s’afegeix a l’oferta el programa Pre Seed, mitjançant el qual es buscarà finançament a projectes universitaris innovadors. I es dóna continuïtat a una proposta per a emprenedors que plantegen projectes d’alt valor afegit com és l’InnoEmprèn, que ha obert recentment el període de recepció de candidatures amb un especial èmfasi en la captació de projectes de l’àmbit del tèxtil.

 

Aquests programes han estat possibles gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i al Ministeri de Indústria, Turisme i Comerç.