Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus ofereix 11 graus universitaris i 4 dobles titulacions en el Saló de l’Ensenyament

Escoltar

El TecnoCampus ofereix 11 graus universitaris i 4 dobles titulacions en el Saló de l’Ensenyament

La cita és a partir de dimecres al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

Aquest dimecres arrenca, al recinte Fira de Barcelona, el Saló de l’Ensenyament, la cita més important del sector educatiu d’àmbit secundari i superior. Com cada any, el TecnoCampus hi tindrà una presència destacada amb un estand propi en el qual professorat del centre i estudiants explicaran l’oferta educativa per al curs 2015-2016. El certamen, que se celebra al palau 2 del recinte de Montjuïc, és una cita obligada per a estudiants que busquen la millor opció de futur, i està obert fins al diumenge al migdia.

 

L’oferta del TecnoCampus per al curs 2015-2016 es reforça i continua la línia ascendent dels darrers. Així, al Saló s’hi presenten dues propostes educatives noves. La primera és un grau impartit íntegrament en anglès orientat a la internacionalització: el Business and Innovation Management Degree. Es tracta d’uns estudis d’administració d’empreses i gestió de la innovació que s’emmarquen en una de les línies estratègiques del TecnoCampus, i que consisteix a augmentar progressivament la part de la docència que es fa en anglès i afavorir la mobilitat tant d’estudiants que marxen a fer una part dels estudis a l’estranger com dels que vénen a fer-ho al TecnoCampus provinents d’altres països.

 

L’altra gran novetat del proper curs al TecnoCampus és que, per primer cop, s’implanten els estudis de fisioteràpia. Es podran cursar en combinació amb els estudis del grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, de manera que en cinc anys els estudiants que hi accedeixin obtindran una doble titulació. L’oportunitat dels estudis de fisioteràpia ve donada per la creixent importància que va adquirint tot allò relacionat amb la salut, que constitueix una de les branques de docència i investigació del TecnoCampus, on des del curs 2010-2011 s’imparteix el Grau en Infermeria.

 

Pel que fa a la resta d’estudis, quant a l’àmbit de les enginyeries es reforça el vessant de gestió de sistemes en el Grau d’Informàtica i es manté l’aposta pel Grau en Disseny i Producció de Videojocs després de la bona acollida que va tenir el curs passat. Igualment, en l’àrea d’empresa es consolida el Grau de Logística i Negocis Marítims, impulsat l’any passat i pioner en l’àmbit català.

 

 

Creixement constant

 

Des de la inauguració del TecnoCampus, el curs 2010-2011, els estudis universitaris fins llavors dispersos en dos centres a Mataró es van concentrar en un sol edifici, l’actual seu del Rengle. L’aposta ha permès fer créixer l’oferta educativa i els lligams amb la Universitat Pompeu Fabra, a la qual estan adscrits tots els estudis que s’imparteixen al TecnoCampus. La creixent demanda i el desplegament de nous graus ha permès passar dels 1.270 estudiants matriculats el curs 2010-2011 als 2.559 del curs 2014-2015. 

 

Per facilitar l’accés als estudis del parc, el TecnoCampus té en marxa un programa de beques socials mitjançant les quals es pot assolir la gratuïtat de la matrícula si es compleixen determinats requisits econòmics i acadèmics. A més, tots els estudiants tenen l’opció de finançar a interès zero i pagar a terminis sense recàrrecs l’import de la matrícula, gràcies a l’acord que el TecnoCampus té amb una entitat bancària.

 

Per informar de tots aquests aspectes, el TecnoCampus organitza el 18 d’abril una Jornada de Portes Obertes adreçada a estudiants i familiars perquè coneguin de primera mà els estudis, els docents i les instal·lacions on s’imparteixen.