Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresaris i emprenedors podran fer tots els tràmits en la nova Oficina Mataró Empresa

Escoltar

Empresaris i emprenedors podran fer tots els tràmits en la nova Oficina Mataró Empresa

El president de Taurus oferirà una conferència el 3 de març amb motiu de la inauguració del nou espai al TecnoCampus

L’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus, amb la participació de la Cambra de Comerç, PIMEC, FAGEM i CETEMMSA, inaugura el dia 3 de març l’Oficina Mataró Empresa. L’Oficina neix amb el propòsit de proporcionar a empresaris i emprenedors, en un únic espai, totes les eines que necessiten per crear, fer créixer o internacionalitzar un negoci. El projecte neix amb el suport de la Diputació de Barcelona.


 

L’Oficina Mataró Empresa està situada a la planta baixa de l’edifici TCM2 (avinguda d’Ernest Lluch, 32) i el seu horari és de 9 a 14 h i de 16 a 18 h (divendres, de 8 a 15 h).  

 

La inauguració del nou espai es farà el proper dimarts a les 18 h en un acte presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Mora, i durant el qual el president de Taurus, Ramon Térmens, pronunciarà una conferència sobre internacionalització. Taurus és un exemple d’empresa que, després de passar una forta crisi que va fer que passés a mans de l’Administració, va aconseguir refer-se i obrir seus a tot el món. La inscripció per assistir a aquest acte ja està oberta a través del web www.mataroempresa.cat

 

Gràcies al suport de les entitats empresarials, i als serveis propis del TecnoCampus, s’ha aconseguit que l’empresari trobi en un sol espai els següents serveis:

·         Assessorament: Assessorament i acompanyament personalitzat en totes les etapes d’un projecte empresarial: des de la idea de negoci i la seva planificació, a la constitució de l’empresa i posterior impuls per al seu creixement i consolidació.

·         Tramitació: Informació, assessorament i tràmits relacionats amb l’activitat empresarial: tràmits municipals (llicències i taxes), certificats digitals, tràmits de comerç exterior i tràmits per a la constitució de noves empreses.

·         Programes: Accions d’impuls vinculades a la dinamització de clústers empresarials, com ara el sector tèxtil, el de noves tecnologies o el sector marítim, amb col·laboració pública i privada o programes d’impuls específics per al creixement empresarial.

·         Formació: Cursos i càpsules formatives per satisfer les necessitats de formació de les persones i les organitzacions. Des de formació permanent amb programes de màster i postgrau fins a cursos d'especialització i Formació Contínua.

·         Finançament: contacte directe amb les fonts de finançament tant públic com privat, pensat per activar i accelerar l’ecosistema empresarial.

·         Esdeveniments, congressos i fires: Organització de jornades de networking, congressos, fòrums d’inversió, fires o trobades sectorials.

 

Malgrat la centralització de tots aquests serveis al TecnoCampus, els tràmits municipals relacionats amb les llicències es podran continuar fent fins a final d’any també a l’edifici de Vidre (carrer de Pablo Iglesias, 63).