Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

José Luís López Bulla protagonitza l’acte institucional amb motiu del Dia de la Constitució

Escoltar

José Luís López Bulla protagonitza l’acte institucional amb motiu del Dia de la Constitució

Ofereix a les 19 h la conferència “Reforma de la Constitució i nous drets”

“Reforma de la Constitució i nous drets” és el títol de la conferència que oferirà aquesta tarda José Luís López Bulla, com a acte institucional amb motiu del Dia de la Constitució. López Bulla va ser secretari general de Comissions Obreres (CCOO) i diputat al Parlament a la sisena legislatura.

 

L’acte institucional tindrà lloc a les 19 h al Saló de Sessions de l’Ajuntament i estarà presidit per l’alcalde, David Bote.

 

El Ple de l’Ajuntament va aprovar el 2007 una proposta de resolució que acordà organitzar cada any, i amb motiu del Dia de la Constitució, 6 de desembre, un acte institucional per tal de commemorar l’efemèride.

 

 

López Bulla

 

Sindicalista català d'origen andalús (Granada, 1943), José Luís López Bulla va treballar al sector de les arts gràfiques i el 1965 es va establir a Mataró, on es va afiliar al PSUC i a Comissions Obreres. L’any 1967 va ser detingut i empresonat, i el 1972 es va posar al capdavant de Comissió Obrera Nacional de Catalunya, que quatre anys més tard el va escollir secretari general. Alhora, va participar en les activitats polítiques del PSUC i del PCE. El 1995 fou substituït per Joan Coscubiela.

 

A les eleccions al Parlament de Catalunya de 1999 va ser escollit diputat per Iniciativa per Catalunya Verds. No es va presentar a la reelecció i l’any 2003 va abandonar la política activa.