Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament fa obres de millora a la Casa de la Palmera

Escoltar

L’Ajuntament fa obres de millora a la Casa de la Palmera

L’edifici annex s’enderroca i substitueix per un mòdul prefabricat

El Servei d’Equipaments Municipals està realitzant obres de millora a l’edifici municipal de la Casa de la Palmera, que actualment és la seu de l’Associació de Veïns Mataró Centre, l’associació Voluntaris per al Futur i l’Agrupament Escolta Arrels. Els treballs, que van començar el 13 d’abril, consisteixen en l’enderroc de l’edificació annexa, que té patologies estructurals, i la seva substitució per un mòdul prefabricat entre altres millores.

 

La Casa de la Palmera té adossada una construcció rectangular de planta baixa que data d’entre 1960 i 1973 i és posterior a l’edifici original. Arran d’unes filtracions d’aigua a la coberta es va detectar ciment aluminós. Aquesta circumstància, sumada al deficient estat general d’aquest edifici annex, ha fet optar per l’enderroc. En el seu lloc s’instal·larà un mòdul prefabricat de mides similars.

 

A més, s’hi faran altres millores a l’edifici principal: se substituirà la caldera existent per una d’alta eficiència energètica i es reformarà la instal·lació de calefacció i gas; s’adaptarà la instal·lació elèctrica a la normativa actual i es farà una obertura de 2 metres en una paret del primer pis per connectar dos espais. Així mateix, s’esbrossarà la zona exterior i es faran moviments de terres al pati per millorar l’evacuació de l’aigua de pluja.

 

L’empresa Afix Constructora, SL és l’adjudicatària de les obres, que tenen un pressupost de 43.963 € (IVA inclòs) i una durada prevista de 3 mesos. Aquesta actuació es finançarà amb els ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 atorgats a Mataró per la Diputació de Barcelona.