Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i l’Associació Cultural Oca de Mataró tornen a oferir una revetlla de cap d’any popular

Escoltar

L’Ajuntament i l’Associació Cultural Oca de Mataró tornen a oferir una revetlla de cap d’any popular

La festa es farà a la carpa de la plaça de Santa Anna a partir de les 00.30 h

L’Ajuntament de Mataró i l’Associació Cultural Oca de Mataró, entitat sense ànim de lucre, tornen a unir esforços per oferir a la ciutat unarevetlla popular de cap d’any. A la carpa de grans dimensions instal·lada a la plaça de Santa Anna hi sonaran, a partir de les 00.30 h, més de 6 hores de música amb el grup de Djs, integrat per Pd Fotlifoc, Treble Noir i Tucan Bigotud. L’entrada és gratuïta i les consumicions a preus populars.


 

Aquesta serà la segona ocasió que la festa de cap d’any organitzada per l’Oca se celebra a la plaça de Santa Anna després de les dues ocasions que es va fer a la Gàbia del Centre Catòlic i una altra al local dels Capgrossos de Mataró. Els organitzadors esperen acollir la gran quantitat de gent que va gaudir de la festa la darrere edició i assegurar-ne així la continuïtat.

 

L’activitat forma part de la programació específica de la ciutat per les festes de Nadal. La carpa que acollirà la festa és la mateixa que els dies 2, 3 i 4 de gener s’utilitzarà per rebre els Missatgers Reials i d’altres activitats.

 

L’Associació Cultural Oca de Mataró la integren voluntaris provinents en origen de la Sala Cabanyes i els Capgrossos de Mataró i manté la relació orgànica amb aquestes dues entitats. És una entitat sense afany de lucre constituïda per organitzar la festa del mateix nom. Agafa el nom i la imatge de la popular carrossa de la Cavalcada de Reis de Mataró. La imatge del cartell d’enguany prové d’un concurs de cartells fet el mes de novembre i és obra de Cristina Pagès. El cartell, festiu i alegre, dóna valor al nom de l’organització sota l’eslògan “la primera de l’any”.

 

La festa popular comptarà amb servei de barra a preus populars. Tot el que s’ingressi es destinarà a cobrir les despeses de la festa i assegurar-ne les futures edicions. L’associació farà públic el balanç econòmic de la festa dies després de la seva celebració.

 

Des de l’Associació Cultural Oca de Mataró i l’Ajuntament es fa una crida al civisme i al consum responsable per tal d’evitar molèsties al veïnat i assegurar que l’actual ubicació d’aquesta festa de ciutat pugui perdurar en el temps.

 

Tota la informació de l’activitat es pot trobar al web ocamataro.net, pàgina des de la qual els interessats en participar activament a la festa es poden apuntar com a voluntaris.