Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ja està treballant en l’organització de la Cavalcada dels Reis d’Orient

Escoltar

L’Ajuntament ja està treballant en l’organització de la Cavalcada dels Reis d’Orient

Antoni Blanch continua al davant de la direcció artística



L’Ajuntament, a través de la Direcció de Cultura, ja està treballant en l’organització de la Cavalcada de Reis amb l’equip de direcció artística, encapçalat per Antoni Blanch, amb el suport de Carme Buscà i Marta Domingo.


 

Blanch tornarà a repetir els esquemes de les dues anteriors edicions de la Cavalcada, que es concep com un conte de somnis per a petits i grans a la nit més màgica de l’any. Serà de nou un gran espectacle de carrer on es barreja la màgia, els somnis, la il·lusió, la llum i el color. La Cavalcada està composada per 5 grans blocs: l’obertura, el seguici del Rei Blanc, el seguici del Rei Ros, el seguici del Rei Negre i el tancament. Els Reis no arribaran tots junts, sinó que ho faran intercalats durant la Cavalcada. Acompanyats tots tres del seu seguici, Melcior serà el primer Rei a aparèixer, després ho farà Gaspar i la carrossa de Baltasar serà de les últimes que tancaran la comitiva.

 

La música tornarà a tenir un paper destacat amb grups de música en directe i una selecció musical especial per a les carrosses.



Acabada la Cavalcada els Reis d’Orient aniran a llegir el conte a la carpa de la plaça de Santa Anna per compartir una estona la il·lusió dels més petits.

 

El Port de Mataró serà el punt d’arribada dels Missatgers Reials. Ho faran el diumenge 3 de gener a les 12.30 h a bord del Sant Ramon, un llaüt quillat construït el 1904 que és un dels vaixells de vela llatina més antics i més grans dels que naveguen pel Mediterrani. Els enviats per recollir els desitjos dels nens i nenes de Mataró també rebran les cartes el dia 3 a la tarda, durant tot el 4 de gener i el 5 de gener al matí a la carpa instal·lada a la plaça de Santa Anna. També rebran les cartes en altres indrets de la ciutat gràcies a la participació de les associacions veïnals.