Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa noves places d’estacionament en zona taronja a la carretera de Mata i al Pla d’en Boet

Escoltar

L’Ajuntament posa en marxa noves places d’estacionament en zona taronja a la carretera de Mata i al Pla d’en Boet

Es poden utilitzar gratuïtament amb una limitació d’1,5 hores

El Servei de Mobilitat posa en marxa dilluns 1 de juny 49 noves places d’estacionament gratuït amb limitació horària (zona taronja) a la carretera de Mata i al barri del Pla d’en Boet.

 

Els conductors poden estacionar de forma gratuïta a la zona taronja però durant un temps màxim d’1,5 hores. La limitació horària és efectiva de dilluns a dissabtes feiners, de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Les places estan senyalitzades a terra amb pintura de color taronja, i la senyalització vertical també adverteix de la limitació horària i els horaris de funcionament. La Policia Local vigila que els usuaris respectin la senyalització i no sobrepassin el temps d’estacionament permès.

 

A la carretera de Mata s’implanten 14 noves places de zona taronja entre l’avinguda d’Amèrica i la plaça d’Alfred Opisso (banda mar).

 

Al Pla d’en Boet es posen en marxa 35 noves places de zona taronja. Estan situades al carrer de Sant Cugat, entre els carrers de Sant Valentí i de Pepeta Moreu, i a la ronda de Francesc Macià, entre els carrers de la Unió i de Llauder.

 

L’Ajuntament posa en marxa els nous estacionaments amb limitació horària després de valorar les sol·licituds de veïns i comerciants d’aquestes dues zones de Mataró. L’Associació de Veïns Boet-El Rengle havia demanat estacionaments de zones taronja per facilitar la rotació al Pla d’en Boet. En el cas de la carretera de Mata, la mesura havia estat sol·licitada per comerciants i professionals de la zona. La implantació de les noves zones taronja es va debatre també al Consell de Mobilitat.