Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament prorroga 2 anys més el contracte del servei de Mataró Bus

Escoltar

L’Ajuntament prorroga 2 anys més el contracte del servei de Mataró Bus

La redacció del nou Pla de Mobilitat Urbana permetrà definir en aquest temps una nova xarxa d’autobusos

El Ple de l’Ajuntament va aprovar ahir una nova pròrroga per 2 anys del contracte del servei Mataró Bus a l’actual empresa concessionària, CTSA. Durant aquest temps, el govern municipal preveu revisar el Pacte per la Mobilitat, acord polític que marcarà els eixos bàsics del nou Pla de Mobilitat Urbana que definirà el futur de la xarxa d’autobusos urbans.

 

El contracte ja té actualment una pròrroga que finalitza el 31 de desembre. La nova oferta de pròrroga presentada per l’empresa contempla millores pel que fa el compromís de viatgers de pagament, així com una previsió d’inversions i millores en el servei: disseny d’una APP per a telèfons mòbils, revisió del web del Mataró Bus, adquisició de columnes elevadores per facilitar el manteniment i reparació dels autobusos als tallers, i millores d’accessibilitat i puntualitat a les parades Parc de Cerdanyola i Institut Català de la Salut.

 

El Ple també va aprovar ahir el pressupost de l’aportació municipal del servei Mataró Bus per al 2016, que pujarà a 3.429.377,94 €.