Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament repara els paviments de les parades d’autobús situades davant de l’estació de tren

Escoltar

L’Ajuntament repara els paviments de les parades d’autobús situades davant de l’estació de tren

Les obres provocaran afectacions a l’avinguda del Maresme

El Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament comença demà dimecres 4 les obres de reparació de paviments de les parades d’autobús situades als entorns de l’estació de tren de Mataró. Els treballs consisteixen en la substitució del paviment de llamborda actual, que està molt deteriorat, per aglomerat asfàltic en calent.

 

Les obres tenen un cost aproximat de 39.000 € (IVA inclòs) i les executarà l’empresa Vialser, SA per encàrrec de l’Ajuntament. Els treballs es financen amb la subvenció del programa Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona, gràcies a les baixes obtingudes en les adjudicacions d’altres actuacions de manteniment i millora de la via pública que ha desenvolupat l’Ajuntament durant aquest any.

 

Està previst que els treballs estiguin acabats a finals de novembre. S’inicien demà a la parada d’autobús en sentit Barcelona, on s’afectarà un carril de circulació de l’avinguda del Maresme que, amb motiu de les obres, quedarà tallat cada dia de dilluns a dijous de 10 a 17 h i els divendres de 10 a 15 h. Quan el operaris no treballin el trànsit es restituirà.

 

En la parada situada en sentit Girona els treballs començaran el dilluns 9. En aquest cas, mentre es realitzin les obres quedarà tallat de manera permanent un carril de circulació entre la plaça del Llac de Salarn (rotonda de la ronda de Barceló) i el carrer de Cosme Churruca.

 

Mentre es realitzen les obres, s’habilitaran parades d’autobús provisionals, desplaçades uns metres respecte a les actuals.