Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament repara les esquerdes de l’equipament social de la plaça d’Espanya

Escoltar

L’Ajuntament repara les esquerdes de l’equipament social de la plaça d’Espanya

També es construeix una segona escala d’evacuació

El Servei d’Equipaments Municipals de l’Ajuntament treballa des de finals de gener per reparar les patologies estructurals de l’equipament social ubicat al número 1 de la plaça d’Espanya. L’edifici és propietat de la Generalitat, que el té cedit a l’Ajuntament.

 

L’immoble es va haver de desallotjar parcialment a l’abril de 2013 després de detectar-se esquerdes a les voltes de l’espai de planta baixa que dóna a la ronda d’Alfons X El Savi, on antigament s’havia allotjat el telecentre. Per aquest motiu es va estintolar tota la zona de voltes i es van tancar als usuaris tant la sala ubicada a la planta baixa com els espais corresponents del primer pis, dependències que utilitzava el Consorci per a la Normalització Lingüística, ara en funcionament a la plaça dels Bous. Actualment s’utilitzen el gimnàs de l’edifici i el despatx ubicat a la part de la planta baixa que dóna cap al passeig de Carles Padrós, que estan fora de l’àmbit afectat per les obres.

 

Les obres consisteixen a fer el reforç estructural de la zona de voltes, arranjant les esquerdes. S’aprofita per canviar el fals sostre per un de nou amb aïllament tèrmic. A més, justament a la zona on es fa el reforç estructural, es construeix una segona escala d’evacuació d’acord amb la normativa vigent.

 

L’empresa Afix Constructora, SL executa els treballs per encàrrec de l’Ajuntament i amb un pressupost de 78.373,44 €. El termini d’execució és de 3 mesos.

 

Aquesta actuació està subvencionada amb ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015, de la Diputació de Barcelona.