Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep el Jove Ballet de Catalunya

Escoltar

L’alcalde rep el Jove Ballet de Catalunya

La companyia ha obtingut 9 medalles en el concurs internacional Dance World CupL’alcalde, David Bote, ha ofert aquesta tarda una recepció oficial als membres del Jove Ballet de Catalunya, companyia resident a l’escola EDMB de Mataró, pels èxits obtinguts en els mundials de dansa Dance World Cup que es van celebrar entre el 28 de juny i el 4 de juliol a Bucarest (Romania). L’acte ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament a les 18 h.


 

El Jove Ballet de Catalunya, que està format per 60 ballarins d’entre 6 i 22 anys alguns de Mataró, va participar en el concurs internacional Dance World Cup i va aconseguir 9 medalles, una de les quals va ser a la millor coreografia de ballet clàssic en les categories júnior i sènior amb la peça “Palladio”. Una altra de les peces guardonades va ser “River Deep – Mountain High” en la qual hi balla tota la companyia.

 

La Dance World Cup va comptar amb més de 3.500 participants de 38 països.

 

En la recepció hi han participat la majoria dels membres del ballet que han vingut acompanyats pels seus familiars i per la directora de la companyia, Marta Bustamante.