L’alcalde rep els nedadors del CN Mataró que van aconseguir medalla en el Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes



L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep M. Font, han ofert aquesta tarda una recepció oficial als nedadors Hèctor Ruiz, Adrián González i Roger Rabassa del Centre Natació Mataró per les fites aconseguides al Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes celebrat a Banyoles.


L’acte ha tingut lloc al Saló de Lleons de l’Ajuntament a les 19 h.

 

En aquesta prova esportiva, que va tenir lloc el passat 20 i 21 de juny a l’Estany de Banyoles, Hèctor Ruiz va revalidar el títol de campió en la distància de 10 km després d’una cursa ràpida. Ruiz es va imposar amb una registre d’1 h 52 min 59 s al francès Venturi Bertand i en 26 s al seu company d’equip Roger Rabassa que va aconseguir així la medalla de bronze.

 

Quant a la prova dels 5 km, Adrián González va aconseguir la medalla de plata amb un registre de 56 min 41 s i la medalla de bronze se la va endur Hèctor Ruiz amb un crono de 56 min 42 s.

 

A aquests bons resultats individuals també s’hi ha d’afegir que el CN Mataró es va proclamar amb 84.5 punts campió per equips.

 

A l’acte hi han assistit els tres esportistes acompanyats de l’entrenador Sergi Garcia, el president del CN Mataró, Joan Gros, i familiars, entre d’altres.

 

El CN Mataró va néixer el 1932 i en l’actualitat compta amb uns 6.000 socis. Pel que fa a la seva faceta esportiva, té equips de waterpolo, triatló, tennis taula, natació i natació adaptada i compta amb 377 esportistes masculins i 293 en categoria femenina.