Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep les guanyadores dels campionats de Catalunya i d’Espanya del Centre Atlètic Laietània de diferents categories

Escoltar

L’alcalde rep les guanyadores dels campionats de Catalunya i d’Espanya del Centre Atlètic Laietània de diferents categoriesL’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep M. Font, han ofert aquesta tarda una recepció oficial a les esportistes del Centre Atlètic Laietània que van guanyar, la temporada passada, la medalla d’or en els campionats de Catalunya i d’Espanya en diferents categories. L’acte ha tingut lloc al Saló de Lleons de l’Ajuntament a les 18 h.


 

Pel que fa als campionats de Catalunya van aconseguir ser les primeres: Beatriz Indurain, categoria absoluta, 100 m tanques; Carla Moreno, promesa, 1.500 m llisos; Alba Rodríguez, cadet, perxa en pista coberta; i Aina Rabadán, infantil, pentatló i tetratló en pista coberta.

 

Quant als campionats d’Espanya van obtenir medalla d’or: Alba Rodríguez, cadet, perxa en pista coberta i Laia Martín, cadet, perxa.

 

A l’acte hi han assistit les esportistes, menys Beatriz Indurain que es troba als EUA i que ha estat representada pels seus pares i Laia Martín, acompanyades del president del Centre Atlètic Laietània, Carmel Comeron, del vicepresident del club, Quim Torres, entrenadors i pares de les atletes.