Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde s’entrevista amb la presidenta de la Diputació

Escoltar

L’alcalde s’entrevista amb la presidenta de la DiputacióLa presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va rebre ahir l’alcalde de Mataró, David Bote, amb el qual va mantenir la seva primera trobada institucional.

 

L’objectiu de la reunió era parlar de les línies de col·laboració entre l’administració local i l’ens provincial. En aquest sentit, van repassar alguns dels projectes realitzats en els darrers anys a la capital del Maresme i d’altres que es faran realitat properament gràcies al finançament de la Diputació, com el cobriment de les pistes esportives del Poliesportiu Eusebi Millan i del Casal de Joves de la plaça d’Espanya.

 

En el decurs de la trobada, l’alcalde va voler transmetre a la presidenta una radiografia actualitzada de la situació socioeconòmica de la ciutat i també plantejar-li quins són els principals reptes de treball que es proposa l’Ajuntament: polítiques socials/atenció a les persones; promoció econòmica i ocupació; planificació estratègica i transparència i bon govern.