Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita la nova seu del Club Billar Mataró

Escoltar

L’alcalde visita la nova seu del Club Billar Mataró

Les obres d’adequació de l’antic bar del Palau Municipal d’Esports Josep Mora han permès el trasllat de l’entitat

L’alcalde, David Bote, acompanyat pels regidors d’Esports, Josep Maria Font, i d’Equipaments i Espais Públics, Núria Moreno, ha visitat aquesta tarda la nova seu del Club Billar Mataró, que s’ha traslladat al local que ocupava l’antic bar del Palau Municipal d’Esports Josep Mora. L’Ajuntament ha realitzat la reforma interior del local municipal, cedit ara a l’entitat, per condicionar-lo i adaptar-lo al nou ús.

 

El local ocupa una planta entresòl. L’adequació ha consistit principalment en la retirada i desmuntatge de la barra de bar, la cuina i els coberts del pati. S’han reformat i adaptat els lavabos, s’ha canviat la fusteria de façana i s’han fet noves obertures a la façana que dóna al pati. El local té ara una nova entrada des de l’accés lateral, amb escales, del Palau Municipal d’Esports. El recorregut adaptat es fa des de l’accés principal a l’equipament esportiu.

 

L’empresa Chacosa Construccions, SL ha realitzat les obres per encàrrec de l’Ajuntament, amb un pressupost de 54.849,08 € (IVA inclòs). L’actuació s’ha finançat amb 15.000 € aportats pel club i la resta mitjançant els ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona.

 

Després de la visita a la seu social, Pau Benítez, jugador de Divisió d'honor del club, ha fet una exhibició de billar.

 

 

Club Billar Mataró

 

El Club Billar Mataró, fundat l’any 1929, viu actualment una gran època esportiva, competint al més alt nivell nacional i europeu, amb una plantilla de grans jugadors a totes les modalitats. Actualment disposa d’un equip a cada divisió de la lliga catalana (l’A a primera, el B a segona i el C a tercera), i tenen l’equip de Divisió d’honor de la lliga estatal, que intentarà arribar a la final a 8 d’Espanya com en les darreres edicions.

 

El passat juny, el club va aconseguir la seva primera medalla europea: la medalla de bronze per equips al Campionat d’Europa de billar a tres bandes. A més, els jugadors Jordi Garriga i Esteve Mata són els actuals campió i sotscampió d’Espanya en la modalitat de billar a banda.

 

Com a objectiu a mig termini, gràcies a disposar del nou local, el club pretén endegar la secció “Club Billar - Escola Mataró” amb el recolzament de la Federació Catalana de Billar. Es preveu posar monitors oficials a disposició dels jugadors infantils que despunten, després d’una primera formació de base que el club vol realitzar.