Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Bressol Cerdanyola millora els seus espais

Escoltar

L’Escola Bressol Cerdanyola millora els seus espais

L’Ajuntament fa obres per adaptar lavabos i canviadors



L’Escola Bressol Cerdanyola començarà el curs estrenant millores en les seves instal·lacions. L’Ajuntament ja va aprofitar les passades vacances de Nadal per iniciar obres de reforma i adequació dels lavabos i canviadors a les normatives vigents, i durant aquest estiu s’està realitzant la segona fase dels treballs.


 

L’escola, construïda a principis dels anys 70, està formada per mòduls hexagonals entrellaçats a diferents nivells i comunicats a través d’escales, que condicionen l’activitat del centre. Les obres pretenen adaptar les instal·lacions a les normatives arquitectòniques vigents per garantir un recorregut adaptat d’accés a totes les aules i, a l’interior d’aquestes, separar la zona de lavabos i canviadors de la resta de l’espai.

 

Durant la primera fase de les obres, executada entre el Nadal i principis d’aquest estiu, s’han renovat alguns tancaments i s’ha construït un lavabo adaptat. També s’ha intervingut a les aules dels infants de 2-3 anys, on s’han habilitat els mòduls de serveis (lavabos i canviadors) independents de la resta de l’espai, però amb control visual mitjançant un tancament de vidre.

 

La segona fase de les obres, ara en execució, consisteix a construir una vorera perimetral per garantir l’accés adaptat a totes les aules; habilitar un nou mòdul amb 2 lavabos, inodors i canviador independent a una de les aules d’1-2 anys i dotar cada aula amb una bancada de treball per a la manipulació d’aliments. Aquesta fase de les obres es preveu que finalitzi la darrera setmana d’agost.

 

La tercera i darrera fase de les obres, que es preveu executar l’any que ve també durant període de vacances, permetrà adaptar els lavabos i canviadors de la segona aula d’1-2 anys i de l’aula de lactants. També es traslladarà la cuina-menjador.

 

Les obres corresponents a les dues primeres fases, que ha executat l’empresa Servicons Logic, SL per encàrrec de l’Ajuntament, s’han adjudicat per 110.644,18 €.