Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Estiu del Moviment Educatiu del Maresme reuneix aquests dies 310 mestres al TecnoCampus

Escoltar

L’Escola d’Estiu del Moviment Educatiu del Maresme reuneix aquests dies 310 mestres al TecnoCampus



Un total de 310 mestres de primària participen des d’ahir, dimecres 1 de juliol, a la 36a edició de l’Escola d’Estiu del Maresme (MEM), que organitza el Moviment Educatiu del Maresme i que per quart any consecutiu se celebra al TecnoCampus. Durant dues setmanes, els docents passen a ser alumnes per participar en els 25 cursos de què consta l’escola d’estiu.


 

En la sessió de benvinguda, el regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, va agrair la tasca de tot el personal docent i va reiterar el compromís de l’Ajuntament per impulsar l’educació. Per la seva banda, el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, va destacar la implicació del TecnoCampus en l’àmbit de primària amb programes com Aprendre a Emprendre o Xnergic, que fomenta les vocacions tecnològiques.

 

La conferència inaugural va anar a càrrec d'Elena Sintes, sota el títol “Cap a un model d'educació compartida: com podem utilitzar el temps en benefici dels estudiants?”, en què es va proposar  superar la confrontació entre la jornada partida i la jornada contínua per apostar per un model d'escola a temps complet que ofereixi l'oportunitat de reduir les desigualtats educatives i, alhora, introdueixi noves practiques i maneres d'entendre i organitzar l'escola i l'educació de manera compartida.