Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’onzena edició del Cicle de Músiques Tranquil·les combina clàssics de la cançó d’autor amb noves promeses

Escoltar

L’onzena edició del Cicle de Músiques Tranquil·les combina clàssics de la cançó d’autor amb noves promeses

Des del 22 de gener al 18 de març es podran veure 17 concerts en quatre espais diferents de la ciutat



El Cicle de Músiques Tranquil·les arriba a l’onzena edició unint de nou les forces de diferents sales de concerts de la ciutat per oferir 17 concerts amb el bo i millor de l’escena musical catalana com ara Anna Roig i L’ombre de ton chien i Roger Mas. La programació d’enguany combina grups i cantants històrics, Glaucs, el mateix Roger Mas i Cris Juanico, entre d’altres, amb noves formacions emergents com El niño de Elche, Ramon Mirabet, Núria Graham i Ran Ran Ran.


 

El regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez; el programador de la Casa de la Música de Mataró, Pablo Redondo; el responsable de programació musical d’El Públic, Eloi Aymerich, i la responsable de programació musical de l’Espai Culinari Cafè de Mar, Elena Ponce, han presentat avui la nova programació.

 

El Cicle de Músiques Tranquil·les està organitzat per la Casa de la Música de Mataró, un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya i la Sala Clap.

 

Tot i que la majoria de propostes són de cançó d’autor, també s’hi podrà escoltar gòspel, jazz i electrònica, entre d’altres. Enguany hi haurà doble participació mataronina amb el grup Sol i Menta (24 de gener, El Públic) i Gospelsons que el 19 de febrer oferiran al Teatre Monumental un recital molt especial acompanyats dels The Gramophone All Stars Big Band. 

 

Anna Roig i L’ombre de ton chien seran els encarregats d’obrir el cicle el 22 de gener al Teatre Monumental en un concert on presentaran el seu tercer disc, “Un pas i neu i un pas”. El teatre mataroní també acollirà les presentacions dels nous àlbums de Roger Mas (20 de febrer). I la Sala Clap programa propostes ven diverses com és el cas de Ramon Mirabet (12 de febrer), Núria Graham i Gemma Humet (26 de febrer), El niño de Elche (3 de març), Nara (11 de març) i Joan Miquel Oliver, que tancarà el cicle el 18 de març.

 

Per la seva banda, El Públic ha programat Ian Sala i Edurne Vega (14 de febrer), Glaucs (21 de febrer). Cris Juanico (6 de març) i Ran, Ran, Ran (13 de març). Per últim, l’Espai Culinari Cafè de Mar proposa recitals tan diferents com Sílvia Tomàs Trio (28 de gener), El Diluvi (27 de febrer), Eva Fernàndez Lasting Groove (10 de març) i La otra (17 de març .

 

Les entrades dels concerts del Teatre Monumental es podran comprar al web entardesculturamataro.cat, a les oficines de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (carrer de Sant Josep, 9) i des d’una hora abans a la taquilla, mentre que les entrades dels concerts de la Sala Clap es podran adquirir a través el web codetickets.com, presencialment a les oficines de Cultura i a la mateixa sala de concerts des d’una hora abans. Els concerts d’El Públic també es podran comprar per codetickets i al mateix cafè cultural, i els de l’Espai Culinari del Cafè de Mar s’adquiriran al mateix espai.