Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra 18 anys de vida

Escoltar

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra 18 anys de vida

Màrius Serra és un dels protagonistes de la celebració amb l’acte que el durà al Teatre Monumental el 19 de novembre

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra el seu 18è aniversari amb Màrius Serra de protagonista. L’escriptor és el convidat del Club del Llibre que el 19 de novembre a les 19 h es farà al Teatre Monumental. El Club del Llibre és un cicle de trobades que apropa els escriptors al públic en general ofert per la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb diferents editorials. 

 

L’acte també està emmarcat en la celebració de l’Any de les Biblioteques, declarat pel Govern de la Generalitat, coincidint amb el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars que va posar en marxa la Mancomunitat de Catalunya. El periodista Pep Andreu conduirà l’acte amb Màrius Serra, escriptor, periodista, autor de mots encreuats, traductor de l'anglès i enigmista. L’acte és gratuït amb invitació. Les entrades es poden recollir des de dilluns 2 de novembre i fins al dia 14 a la Biblioteca Pompeu Fabra (plaça d’Occitània, s/n), a la Biblioteca Antoni Comas (carrer d’Enric Prat de la Riba, 110) i a les oficines de la Direcció de Cultura (carrer de Sant Josep, 9).

 

Aquesta és la sisena trobada del Club del Llibre que es realitza al Maresme, oferint la possibilitat que lectors i membres dels clubs de lectura de la comarca puguin conversar amb destacats escriptors del país. En les darreres edicions els protagonistes van ser Ramon Solsona, Xavier Bosch, Sebastià Alzamora, Maite Carranza i Albert Sánchez Piñol.

 

Per celebrar el 18è aniversari la Biblioteca Pompeu Fabra oferirà altres activitats com ara L’hora del conte especial el dimarts 17 de novembre amb “L’amic”, a càrrec de Pengim-penjam. També s’iniciarà la programació de projeccions de cinema infantil en català el dissabte 21 de novembre, amb “Els mínions”, i el 9è Mercat d’intercanvi de punts de llibre que es farà el dissabte 28 de novembre.

 

Com cada any des de la seva inauguració, per celebrar el seu aniversari la biblioteca mataronina edita uns punts de llibre especials. Els d’enguany, realitzats per l’artista Josep M. Codina, es començaran a repartir el 23 de novembre. Els punts de llibre dels darrers aniversaris es podran veure recollits en una mostra a la Biblioteca Pompeu Fabra del 24 al 30 de novembre.