Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cursa Popular de Les Santes reuneix al Parc Central més de 1.600 corredors de totes les edats

Escoltar

La Cursa Popular de Les Santes reuneix al Parc Central més de 1.600 corredors de totes les edats

L’alcalde, David Bote, ha donat el tret de sortida a la prova esportiva



La XXXVII Cursa Popular de Les Santes ha reunit aquest matí 1.693 corredors en el punt de sortida. La prova ha començat a les 9.31 h des del Parc Central, amb el recorregut de 5 km habitual: carrer dels Pirineus, Camí de la Geganta, carrer de Melcior de Palau, carrer de Jaume Isern, carrer de Tetuán, carrer d’Iluro, carrer de la Cooperativa, carrer dels Germans Thos i Codina, avinguda de Jaume Recoder, Camí Ral, carrer de l’Hospital, carrer de Sant Bonaventura, El Rierot, carrer de Mata, ronda d’Alfons X el Savi, plaça d’Espanya, avinguda del Corregiment i arribada de nou al Parc Central. En aquesta edició també hi ha participat el Drac de Mataró.


 

L’alcalde, David Bote, acompanyat del regidor d’Esports, Josep M. Font, i del president del Centre Atlètic Laietània, Carmel Comeron, ha donat el tret de sortida a la cursa popular.

 

El guanyador absolut de la prova ha estat Albert Cuartero, amb un temps de 17’40”, participant en la categoria C (de 16 a 20 anys). En dones, la primera en creuar la línia de meta ha estat Clàudia Luna amb 19’, i també participant en la categoria C (de 16 a 20 anys).

 

Els corredors participaven en 12 categories segons edat i sexe. Els guanyadors de cadascuna d’elles són:

 

CATEGORIA A – De 0 a 10 anys

1r classificat: Xavier Álvarez (22’)

1a classificada: Sara Adjar (21’)

 

CATEGORIA B – D’11 a 15 anys

1r classificat: Aleix Aznar (19’)

1a classificada: Laia Tomás (24’)

 

CATEGORIA C – De 16 a 20 anys

1r classificat: Albert Cuartero (17’40”)

1a classificada: Clàudia Luna (19’)

 

CATEGORIA D – De 21 a 40 anys

1r classificat: Xavier Casal (18’)

1a classificada: Laura Pelegrí (21’)

 

CATEGORIA E – De 41 a 55 anys

1r classificat: Chiqui Redrado (18’)

1a classificada: Beatriz Domínguez (25’)

 

CATEGORIA F – Més de 56 anys

1r classificat: Dionisio Gómez (22’)

1a classificada: Montserrat Pujol (28’)

 

A tots els participants que han finalitzat el recorregut se’ls ha lliurat un diploma commemoratiu on hi consta el temps emprat en la cursa, i els guanyadors de cada categoria han rebut un trofeu. Acabada la prova s’ha repartit fruita i aigua per a tots els corredors i una bossa amb diferents obsequis.

 

La Cursa Popular de Les Santes està organitzada per l’Ajuntament de Mataró (Direcció d’Esports) i el Centre Atlètic Laietània, amb la col·laboració de Voluntaris per al futur, Diputació de Barcelona, Mataró Bus, Ronda 43- Intersport Mataró, Mataró Park i Eucerin. Compta amb el patrocini de Pasarela.

 

 

Les Santes esportives

 

La Cursa Popular de Les Santes forma part del programa de Les Santes esportives, que enguany ha aplegat més de 30 actes esportius que han tingut lloc del 15 al 28 de juliol en diferents instal·lacions esportives municipals i espais de la ciutat.

 

Les Santes esportives esdevenen un gran aparador dels esports que les entitats i clubs de la ciutat duen a terme durant l’any.