Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cursa popular La Sansi de Mataró arriba diumenge al passeig Marítim, el Port i El Rengle

Escoltar

La cursa popular La Sansi de Mataró arriba diumenge al passeig Marítim, el Port i El Rengle



El proper diumenge, 11 de gener, tindrà lloc a la ciutat la segona edició de la cursa popular La Sansi, organitzada pel Club que porta el mateix nom amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, el Port de Mataró, la Diputació de Barcelona i el patrocini d’Ibercaja.


La cursa té sortida i arribada al passeig Marítim i un recorregut de 10 Km totalment pla amb l’objectiu que els atletes puguin fer marques i gaudir corrent prop del mar. El traçat del recorregut passa pel passeig Marítim, el Port de Mataró i el polígon d’El Rengle, on està situat el parc tecnològic TecnoCampus i el parc de Mar.

 

Les curses d’adults comencen a les 10 h des de davant de l’Hotel Atenea-Port Mataró i les d’infants a partir de les 11.20 h. A les 11.35 h està prevista l’entrega de premis.

 

La cursa forma part del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme -és també cronometrada pels seus jutges- i també formarà part de la lliga Championchip.

 

A la primera edició, dels 1.300 participants, 122 van baixar de 40 minuts, 288 van baixar de 45 minuts, i 528 participants van baixar de 50 minuts, el que demostra que va ser ideal per fer molt bones marques.

 

Les inscripcions tenen un cost d’entre 8,20 € i 13,20 €, en funció de si s’adquireix la samarreta tècnica i es vol accedir als obsequis i es poden realitzar a través de la web de la cursa: www.lasansimataro.com. El preu de les inscripcions per als infants és d’entre 2,20 i 4,20 €.

 

Els participants que s’acostin a Mataró amb Rodalies de Renfe podran gaudir d’un tiquet bescanviable per un bitllet gratuït d'anada i tornada el dia de la cursa.