Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat licita les obres de l’Escola Angeleta Ferrer

Escoltar

La Generalitat licita les obres de l’Escola Angeleta Ferrer

Els treballs tenen un termini d’execució de 14 mesos des de l’adjudicació i l’acta de replanteig

L’empresa pública de la Generalitat Infraestructures.cat (Infraestructures Generalitat de Catalunya, SAU) ha publicat l’anunci de licitació de les obres de reconversió de l’antiga fàbrica Can Fàbregas del paper per construir una escola de dues línies on ubicar-hi l’Angeleta Ferrer.

 

L’anunci es va publicar dilluns 10 d’agost al web d’Infraestructures.cat, i el mateix dia la Generalitat va comunicar a l’Ajuntament l’inici del procés de licitació. Les empreses interessades tenen de termini fins al 30 de setembre per presentar les seves ofertes tècniques i econòmiques. El valor estimat del projecte és de 5.357.732,25 € (IVA inclòs) i, un cop adjudicades, les obres s’hauran de realitzar en un termini màxim de 14 mesos des de l’acta de replanteig.

 

 

Edifici catalogat

 

El nou edifici de l’Escola Angeleta Ferrer ocuparà uns terrenys municipals de 6.775 m² entre els carrers de Lepant i de Cosme Churruca. La fàbrica de paper Can Fàbregas és un edifici de propietat municipal catalogat pel Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic de Mataró i amb un nivell de protecció A referit a façanes, volumetria i estructura general. El projecte de l’escola preveu integrar així mateix dins l’equipament la xemeneia protegida de l’antiga fàbrica.