Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La I Fira Gastronòmica Mataró-Maresme compta amb la participació de 9 restaurants de Mataró

Escoltar

La I Fira Gastronòmica Mataró-Maresme compta amb la participació de 9 restaurants de Mataró

Hi haurà tastets, activitats infantils i música i tindrà lloc del 26 al 28 de juny a l’antic Parc Central



El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, amb el suport de l’Ajuntament, ha organitzat la I Fira Gastronòmica de Mataró-Maresme. Aquesta primera edició porta per lema “Menja’t el Maresme”. La fira es farà del 26 al 28 de juny l’antic Parc Central i comptarà amb la participació d’11 establiments: 9 de Mataró i 2 d’Argentona.


 

Els tastets que oferiran els establiments tindran un preu popular de 2,50 € i a més en el mateix espai del Parc Central hi haurà diferents empreses que oferiran servei de begudes, vins, còctels, cava, cafè i gelats. L’oferta gastronòmica anirà acompanyada d’activitats diverses com música en directe i un concert d’Hotel Cochambre, atraccions i tallers infantils, xerrades i masterclass de cafè, vins i gintònics, entre d’altres.

 

Els establiments que hi participen són els següents: Nuus – Hotel Atenea Port Mataró, Toni 2, La Treva, Eat & Eat, Suka, Punt 6–New Hotel Colón, Escola de Restauració del Gremi, La Gofreria i Cafè La Selva de Mataró i d’Argentona La Sala d’Argentona i Sant Jaume. 

 

La I Fira Gastronòmica de Mataró-Maresme també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa Barcelona Maresme, Estrella Damm, Escola de Restauració i Cambreria de Mataró, Revista Capgròs, Sergei 2000, Grup Hotel Cochambre, Ambulàncies Grup La Pau i Sorel- Destil·leries del Maresme, SA.