Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nau Gaudí acull un acte per encoratjar les waterpolistes del CN Mataró davant el seu debut a l'Euro League

Escoltar

La Nau Gaudí acull un acte per encoratjar les waterpolistes del CN Mataró davant el seu debut a l'Euro League

L’equip es desplaça a Hongria aquesta setmana en la primera fase de la lliga europea


La Nau Gaudí ha acollit aquesta tarda un acte per encoratjar i acomiadar l’equip femení de waterpolo del Centre Natació Mataró davant el seu imminent debut a l’Euro League. La primera fase de la lliga europea tindrà lloc del 15 al 18 d’aquest mes a Szentes (Hongria), on l’equip mataroní jugarà un partit diari.

 

L’acte de comiat, organitzat per l’Ajuntament i el CN Mataró, ha estat presidit per l’alcalde, Joan Mora, i ha tingut com a conductor el periodista Rafael Navarro. Després del visionat d’un vídeo amb imatges de les waterpolistes en acció, s’ha fet la presentació de les jugadores que formen l’equip.

 

A continuació han tingut lloc les intervencions de la capitana, Marta Bach; el president i director general de “La Sirena”, Francesc Casabella, espònsor de l’equip; i el president del CN Mataró, Joan Gros. Per acabar, l’alcalde, Joan Mora, ha tancat l’acte desitjant èxit a l'equip en l'aventura europea.

 

 

Equip en ratxa

 

Les vuit victòries consecutives del CN Mataró La Sirena a la lliga estatal (Divisió d’Honor femenina) precedeix l’estrena de l’equip mataroní a la lliga europea. L’últim partit guanyat per l’equip, a les ordres del tècnic Florin Bonca, va ser el disputat contra el CE Mediterrani el passat cap de setmana. El CN Mataró La Sirena està actualment en segona posició de la lliga estatal.