Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de Santa Anna acull una jornada urbana de salt de perxa

Escoltar

La plaça de Santa Anna acull una jornada urbana de salt de perxa

L’activitat forma part de la celebració del 90è aniversari de la fundació del CA Laietània i el 40è aniversari de la construcció del complex



El regidor d’Esports, Pere Galbany; el president del CA Laietània, Carmel Comeron; i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, han presentat avui la jornada “Perxa urbana Mataró”, activitat que tindrà lloc el proper dissabte a la plaça de Santa Anna i que forma part de la celebració del 90è aniversari de la fundació del CA Laietània i el 40è aniversari de la construcció del complex.


 

Així, dissabte 16 de maig es faran diferents activitats a l’entorn del salt de perxa, activitats que començaran a les 9 h i s’allargaran fins aproximadament les 21 h. La finalitat de la jornada és difondre aquesta modalitat de l’atletisme i apropar-la al públic en general.

 

Al llarg del dia hi haurà entrenaments oberts a tots els nens, demostracions i activitats complementàries com zumba, una desfilada i l’entrega de premis per acabar la jornada.

 

Horaris de la jornada festiva:

 

09.00 h – Qui vol saltar? Entrenament obert

11.00 h – Perxa mixta promoció (alevins, infantils i cadets)

13.00 h – Perxa mixta veterans-OPEN

15.00 h – Perxa mixta juvenils, júniors i promeses

18.00 h – Zumba

19.00 h – Perxa mixta elit (amb els millors esportistes de l’especialitat de Mataró, Catalunya i Espanya)

19.30 h – 20.00 h – 20.30 h – Desfilades de Desigual, Pell Tolrà i PONYS

Entrega de premis

 

A la plaça de Santa Anna s’instal·larà la màrfega de perxa i tots els elements necessaris per poder fer el salt d’aquesta modalitat, com els saltòmetres i els llistons, a més de les carpes dels patrocinadors.

 

La jornada està organitzada pel CA Laietània, l’Ajuntament de Mataró i la Federació Catalana d’Atletisme.





Efemèrides del CA Laietània

 

El CA Laietània celebra aquest any el 90è aniversari de la fundació del centre esportiu mataroní i el 40è aniversari de la construcció del complex.

 

Per tal de commemorar les dues efemèrides, el CA Laietània ha elaborat un programa d’activitats extraordinàries que s’allargaran tot el 2015.

 

Entre les activitats programades de caire esportiu, a més d’aquesta jornada de salt de perxa, hi ha la Mitja marató de muntanya (juny), el Campionat de Catalunya de clubs veterans (juny), o el Míting d’atletisme “Ciutat de Mataró” (juliol), entre d’altres.

 

També està prevista la col·locació d’un bust del periodista i Fill adoptiu de Mataró Josep Gomà i Carol al complex esportiu, fer una exposició fotogràfica commemorativa, celebrar una taula rodona a l’entorn de l’esport, i la publicació d’un llibre que inclourà un recull fotogràfic de la història del club i del complex.

 

La festa final de commemoració de les dues efemèrides està programada per al 21 de novembre, moment en el qual es presentarà el llibre.