Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local allibera sis animals que es trobaven en estat d’abandonament en un pis del carrer de Francisco de Rojas

Escoltar

La Policia Local allibera sis animals que es trobaven en estat d’abandonament en un pis del carrer de Francisco de Rojas

La Policia Local de Mataró van alliberar divendres passat un gos i cinc gats que es trobaven en estat d’abonament a l’interior d’un pis situat al carrer de Francisco de Rojas, al barri de l’Escorxador.

 

El cap de setmana anterior, veïns de l’edifici van comunicar les seves queixes en relació a la situació en què es trobaven els animals. Feta una inspecció exterior per part de la Policia Local, es va poder comprovar que al pati de l’immoble es trobaven els sis animals en un greu estat de desnutrició i insalubritat.

 

Segons sembla, feia uns dos mesos que la persona que tenia llogat el pis no es trobava al mateix, i els animals sobrevivien amb el menjar i l’aigua que els hi llençaven alguns veïns.

 

Després de diferents intents infructuosos per localitzar al llogater, i de les necessàries gestions judicials i administratives, la Policia Local en coordinació amb el Servei de Salut de l’Ajuntament va alliberar finalment els animals divendres.

 

La Societat Protectora d’Animals de Mataró s’ha fet càrrec del gos i els cinc gats. La Policia Local, per la seva part, ha instruït diligències penals per un possible delicte d’abandonament d’animals.